Spørgsmål i Brevkassen d. 23.1.2021

Hvidt pulver – hvilken slags kan det være?

KategoriAndre stofferForældreKonkrete bekymringerNysgerrighedPårørende
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde17 år

Hej. Jeg har fundet en lille hvid stofpose med hvidt pulver med mentol duft(mage til dem med snus) På min 18-årlige datters værelse. Jeg spurgte hende hvad det var – men det vidste hun ikke(sagde hun). Men hun lyste langt væk af dårlig samvittighed. Dagen efter købte jeg en test og opløste pulveret i lunkent vand. Testen gav ikke udslag for noget stof – men er der nogle stoffer, som ikke slår ud på denne test? Det er en urintest fra apoteket, som måler på 10 forskellige stoffer. Har I en ide om hvad det kan være? 

Svar fra rusmiddelekspert Løkke Dee Vium

 

Hej

 

Hvidt pulver i en lille pose får alarmklokkerne til at ringe med det samme, men hvis det er illegale stoffer vil det være i små plastikposer. Kokain eller amfetamin dufter ikke af noget.

 

Det er fint, at du reagerer på dit fund og at det kan give en fin anledning til en snak omkring holdninger og erfaringer med alkohol og stoffer. Det er ofte noget mange unge møder iblandt deres venner, studie eller i festmiljøet.   

 

Du skal være opmærksom på, at du aldrig ville kunne opløse et stof i lunken vand og så teste, hvad det er for et stof.

 

 

Jeg har et bud der lyder på hvid snus, som ser ud som på billedet herunder.  Hvis du søger på ”hvid snus” kommer der billeder og forskellige fakta op om det. 

"" 

Håber, at I sammen får en god snak

 

Løkke Vium

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde40 år

Oxycondon

Hej Er så fortvivlet og på randen til at blive skør i hovedet af at tænke mig gul og blå, for at finde på løsninger som virker. Min man er i behandling på CSU for misbrug af Oxycondon. Han lyver om...
Pige / kvinde57 år

Min søn bruger tramadol ca 4 piller pr dag

Hvad kan jeg gøre for at hjælpe – han tager dem mest til nat – vi har prøvet udtrapnong gennem lægen – men de tog han kørekort – det skal han bruge tul sit job – så ha...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >