Spørgsmål i Brevkassen d. 23.1.2021

Hvidt pulver – hvilken slags kan det være?

KategoriAndre stofferForældreKonkrete bekymringerNysgerrighedPårørende
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde17 år

Hej. Jeg har fundet en lille hvid stofpose med hvidt pulver med mentol duft(mage til dem med snus) På min 18-årlige datters værelse. Jeg spurgte hende hvad det var – men det vidste hun ikke(sagde hun). Men hun lyste langt væk af dårlig samvittighed. Dagen efter købte jeg en test og opløste pulveret i lunkent vand. Testen gav ikke udslag for noget stof – men er der nogle stoffer, som ikke slår ud på denne test? Det er en urintest fra apoteket, som måler på 10 forskellige stoffer. Har I en ide om hvad det kan være? 

Svar fra rusmiddelekspert Løkke Dee Vium

 

Hej

 

Hvidt pulver i en lille pose får alarmklokkerne til at ringe med det samme, men hvis det er illegale stoffer vil det være i små plastikposer. Kokain eller amfetamin dufter ikke af noget.

 

Det er fint, at du reagerer på dit fund og at det kan give en fin anledning til en snak omkring holdninger og erfaringer med alkohol og stoffer. Det er ofte noget mange unge møder iblandt deres venner, studie eller i festmiljøet.   

 

Du skal være opmærksom på, at du aldrig ville kunne opløse et stof i lunken vand og så teste, hvad det er for et stof.

 

 

Jeg har et bud der lyder på hvid snus, som ser ud som på billedet herunder.  Hvis du søger på ”hvid snus” kommer der billeder og forskellige fakta op om det. 

"" 

Håber, at I sammen får en god snak

 

Løkke Vium

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >