Spørgsmål i Brevkassen d. 7.12.2020

Jeg kan tage virkelig meget amfetamin

KategoriAmfetaminFeststofferKrop og sundhedNysgerrighedViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand28 år

Hej keg har en eller anden evne til at kunne tåle ekstremt meget amfetamin jeg kan blive ved med at indtage mere uden at jeg får det dårligt kan godt mærke rusen men bliver aldrig dårlig ligesom andre der får svede/rysteture og sådan og har kunne tage meget store mængder alerede fra første gang jeg prøvede det tænkte om der måske var en eller anden grund til det?

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Vi kan som regel tåle forskellige mængder af forskellige stoffer ligesom vi kan tåle, eller skal have forskellige mængder medicin. Bivirkninger af stoffer og medicin er også meget forskellig men der er ingen garanti for at man vil blive ved med at have det sådan som man lige har de nu og her.  

Vi ændrer os hele tiden og hvis man indtager meget af et eller andet stof kan på lang sigt få nogle bivirkninger som kan være alvorlige selvom det lige nu og her ser ud som om man kan tåle enorme mængder. Hvis man blander ting sammen kan der også opstå pludselige virkninger og bivirkninger som man ikke kunne forudse.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Pige / kvinde15 år

Projekt

Hejsa, Jeg fik anbefalet denne hjemmeside til et gruppeprojekt om rusmidler. Vi kunne godt tænke os at høre om der er forskel på hvordan rusmidler påvirker piger og drenge? ...
Pige / kvinde15 år

Spørgsmål til projekt

Hej vi er 2 piger der laver projekt, og vi har et spørgsmål som lyder på “er der forskel på hvordan rusmidler påvirker drenge og piger” Håber i vil svare 🙂 ...
Se flere spørgsmål >