Spørgsmål i Brevkassen d. 26.9.2012

Amfetermin og narkose

KategoriAmfetaminKrop og sundhedNysgerrighedSporingstiderViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra

Hej

Lige et hurtigt spørgsmål. Kan der ske noget ved, at man stadig har amfetermin i kroppen og man skal under fuld narkose?

Det skal nok lige siges at jeg har taget det hele weekenden og været rigtig op at køre og tar normalt mindst 1 gang om ugen så ville bare lige høre om det evt er noget jeg skal fortælle narkose lægen når jeg skal opereret 3 dage efter jeg sidst har taget noget.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej 

Ja du bør fortælle at du tager amfetamin når du gør det så ofte som du gør. Der kan være forskellige reaktioner på bedøvelse afhængig af om man tager stoffer eller ej – nogle stoffer vil gøre at man skal have mere bedøvelse og andre at man kan risikere at reagere uheldigt på bedøvelsen. Ofte er der ingen problemer men det er narkoselægen som ved om det har betydning sammen med de stoffer som bruges til bedøvelsen.

 

Hilsen

Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Levertal

Hejsa Jeg skal have taget levertal og blodprøve i næste uge fordi jeg skal starte på isotretinoin. Og der bliver holdt 2 fester i weekenden, så jeg ville spørge om det påvirker mine levertal meget ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Pige / kvinde15 år

Projekt

Hejsa, Jeg fik anbefalet denne hjemmeside til et gruppeprojekt om rusmidler. Vi kunne godt tænke os at høre om der er forskel på hvordan rusmidler påvirker piger og drenge? ...
Se flere spørgsmål >