Spørgsmål i Brevkassen d. 26.9.2012

Amfetamin psykose??

KategoriAlkoholAmfetaminBlandet med alkoholFeststofferKonkrete bekymringerKrop og sundhedMedicinNysgerrighed
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra

Hej! 

Igår (fredag) sad mig og min kæreste og drak og tog amfetamin, vi har begge gjort det med mellemrum i flere år (vi er begge 24 år)Jeg drak meget og tog måske 3 streger, min kæreste drak ikke og tog nok det dobbelte.

Vi får begge seroquel til at sove på så dem tog vi ved 6 tiden i morges.

Jeg vågner kl 12 ved at min kæreste render forvirret rundt og snakker om alle mulige ting som ikke hænger sammen, han tror han har været på arbejde i dag og han troede han var hjemme hos sin mor og ikke hos mig.

Han klynkede og græd og jeg kunne næsten ikke forstå hvad han sagde.

Jeg fik ham til at drikke noget vand og sagde til ham at det han sagde ikke gav mening og så fik jeg ham til at lægge sig til at sove.

Han har nu sovet sammenlagt 14 timer og han er stadig ikke til at vække.

Hvad skal jeg gøre og hvad er der sker med ham?

Please svar hurtigt for jeg er søgt overalt på nettet og jeg kan intet finde om det her.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej 

Jeg kan desværre ikke svare med det samme på denne side – jeg forsøger at gøre det en gang om ugen men sommetider er jeg på rejse eller andet som gør det umuligt. 

Det lyder som om han fik en psykose og så efterfølgende har sovet rigtigt længe som modvægt til den overdosis af amfetamin han har fået. Man kan forestille sig alvorligere ting men det håber jeg ikke er tilfældet og at han er vågnet op igen.  

Du skriver også at i får Seroquel til at sove på. Seroquel er et antipsykotisk stof som virker sløvende men samtidig påvirker det måden man omsætter stoffer i kroppen så man får en højere mængde i længere tid og dermed kan få en overdosis på noget man ellers har kunnet tåle. Så i stedet for at udskille amfetaminen har han været udsat for en høj påvirkning i lang tid.  

I virkeligheden er der jo så også tale om det som jeg skriver i næsten hvert eneste svar her på siden – lad være med at blande! I dette tilfælde alkohol og amfetamin + medicin altså 3 ting! Måden de 3 ting virker på når man indtager dem sammen er ikke nødvendigvis den samme fra gang til gang – og jeg undrer mig egentlig lidt over hvorfor i tager sovemedicin kl 6 om morgenen efter at have drukket – det burde jo være nok sovemiddel…

 

Hilsen

Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Pige / kvinde30 år

Cbd m. under 0.2% thc

Hej😊 Jeg har røget hash hver eneste dag i over 15 år, men da jeg fik kørekort, tog jeg en kold tyrker, og jeg har ikke røget hash i 1 år og 4 måneder nu. Forleden dag fortalte en veninde mig om cb...
Se flere spørgsmål >