Spørgsmål i Brevkassen d. 26.9.2012

Amfetamin psykose??

KategoriAlkoholAmfetaminBlandet med alkoholFeststofferKonkrete bekymringerKrop og sundhedMedicinNysgerrighed
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra

Hej! 

Igår (fredag) sad mig og min kæreste og drak og tog amfetamin, vi har begge gjort det med mellemrum i flere år (vi er begge 24 år)Jeg drak meget og tog måske 3 streger, min kæreste drak ikke og tog nok det dobbelte.

Vi får begge seroquel til at sove på så dem tog vi ved 6 tiden i morges.

Jeg vågner kl 12 ved at min kæreste render forvirret rundt og snakker om alle mulige ting som ikke hænger sammen, han tror han har været på arbejde i dag og han troede han var hjemme hos sin mor og ikke hos mig.

Han klynkede og græd og jeg kunne næsten ikke forstå hvad han sagde.

Jeg fik ham til at drikke noget vand og sagde til ham at det han sagde ikke gav mening og så fik jeg ham til at lægge sig til at sove.

Han har nu sovet sammenlagt 14 timer og han er stadig ikke til at vække.

Hvad skal jeg gøre og hvad er der sker med ham?

Please svar hurtigt for jeg er søgt overalt på nettet og jeg kan intet finde om det her.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej 

Jeg kan desværre ikke svare med det samme på denne side – jeg forsøger at gøre det en gang om ugen men sommetider er jeg på rejse eller andet som gør det umuligt. 

Det lyder som om han fik en psykose og så efterfølgende har sovet rigtigt længe som modvægt til den overdosis af amfetamin han har fået. Man kan forestille sig alvorligere ting men det håber jeg ikke er tilfældet og at han er vågnet op igen.  

Du skriver også at i får Seroquel til at sove på. Seroquel er et antipsykotisk stof som virker sløvende men samtidig påvirker det måden man omsætter stoffer i kroppen så man får en højere mængde i længere tid og dermed kan få en overdosis på noget man ellers har kunnet tåle. Så i stedet for at udskille amfetaminen har han været udsat for en høj påvirkning i lang tid.  

I virkeligheden er der jo så også tale om det som jeg skriver i næsten hvert eneste svar her på siden – lad være med at blande! I dette tilfælde alkohol og amfetamin + medicin altså 3 ting! Måden de 3 ting virker på når man indtager dem sammen er ikke nødvendigvis den samme fra gang til gang – og jeg undrer mig egentlig lidt over hvorfor i tager sovemedicin kl 6 om morgenen efter at have drukket – det burde jo være nok sovemiddel…

 

Hilsen

Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Levertal

Hejsa Jeg skal have taget levertal og blodprøve i næste uge fordi jeg skal starte på isotretinoin. Og der bliver holdt 2 fester i weekenden, så jeg ville spørge om det påvirker mine levertal meget ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Dreng / mand27 år

Panik angst sertralin og skunk

Hej jeg er en mand på 27 år der får 150mg sertralin mod panik angst hvilket hjælper utroligt meget men jeg har tidligere godt kunne lide at nyde lidt skunk en lørdag en gang i måneden, men det var ...
Se flere spørgsmål >