Spørgsmål i Brevkassen d. 6.12.2018

Amfetamin og vand

KategoriAmfetaminFeststofferKrop og sundhedNysgerrighedViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand16 år

Hej, jeg har læst at man ikke må drikke vand mere end 2 glas vand efter man har indtaget amfetamin, er det korreky og hvorfor?

Svar fra rusmiddelekspert Søren Holm

Hej 

Der er risiko for overophedning, hvis man indtager amfetamin, det kan derfor være farligt, hvis du sveder meget og kun drikker to glas vand.

Det er vigtigt at drikke vand, særligt hvis man er meget aktiv og har det varmt. Men det er rigtigt, at det også kan være farligt at drikke for meget vand, hvis man glemmer at indtage salt samtidigt.

Det er individuelt, hvor meget vand man har brug for. Under normale forhold skal man drikke 1-1,5 liter vand i døgnet, og mere hvis det er varmt eller hvis man er fysisk aktiv og sveder.

Det er typisk, når man drikker over tre liter, at man skal være ekstra opmærksom på også at få salt.

Du må altså godt drikke mere end to glas vand, efter du har indtaget amfetamin, og hvis du har det varmt, er det en god ide at drikke mere. Hvis du drikker rigtig meget vand, skal du huske også at indtage noget salt.

Venlig hilsen

Søren

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Pige / kvinde30 år

Cbd m. under 0.2% thc

Hej😊 Jeg har røget hash hver eneste dag i over 15 år, men da jeg fik kørekort, tog jeg en kold tyrker, og jeg har ikke røget hash i 1 år og 4 måneder nu. Forleden dag fortalte en veninde mig om cb...
Se flere spørgsmål >