Spørgsmål i Brevkassen d. 4.7.2020

Amfetamin forbrug ekstremt

KategoriAmfetaminFeststofferFuckupsKonkrete bekymringerKrop og sundhedVenskab
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand20 år

Jeg har her i tirsdag eftermiddag og til torsdag morgen ca taget 16 gram amfetamin det kan godt lyde som om jeg lyver men den er god nok kan ikke styre mig selv når jeg har store mængder til at ligge havde købt 40 gram til eget forbrug det er en meget stor mængde i forhold til hvor meget jeg plejer at købe det er en af de bedste mig og mine venner har fået i alt den tid vi har taget amfetamin. Jeg begyndte at tage amfetamin som 15 årig er 20 år nu så har om nogen styr på  det med amfetamin for jeg har de sidste par år taget amfetamin hver weekend plejer at købe måske Max 10 gram af gangen og så Deler jeg med venner og jeg tror måske det er 5 gram jeg plejer at tage fra torsdag eftermiddag til søndag så det er jo meget mere jeg har fået denne her gang det ca 16 gram på halvanden døgn det er jo en del mere end jeg er vant til at tage. Så skulle jeg med en bus hjem fra min kammerat fordi jeg skulle hjem og sove men så da jeg sidder og slapper af i bussen fik jeg det lige pludselig ekstremt mærkeligt jeg kunne ikke trække vejret ordentligt og jeg blev så svimmel at jeg ikke kunne se noget selv om mine øjne var åbne og jeg kunne heller ikke snakke eller bevæge mine arme og så oven i hatten fik jeg den vildeste kvalme jeg nogensindehar oplevet jeg troede virkelig at jeg skulle dø det var fandeme ubehageligt at prøve det var det klammeste jeg har oplevet. Kan jeg ha fået en akut amfetamin forgiftning eller hvad kan det være har aldrig oplevet noget lignende dette og har heller ikke hørt om det her før skal lige siges jeg slappede af og så kom det hele bare som et knips med fingerene.

Håber der er nogle der kan svare på hvad det er der er galt med mig.

Det er nu lørdag og jeg har det stadig virkelig dårligt psykisk og føler at hele verden er i mod mig 

Jeg plejer max at købe 10 gram og tager det over 4-5 dage 

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej
Det lyder som en overdosis / amfetaminforgiftning
De symptomer du beskriver er kendte ved forgiftning. Ekstremt høj puls og højt blodtryk giver svimmelhed. Kvalme og vejrtrækningsbesvær er også kendt som forgiftningssymptom. Psykisk kan man blive ophidset og forvirret og efterfølgende kan det medføre en nedtur med depressive og paranoide symptomer.
Så ja det lyder som amfetaminforgiftning og du burde holde en god lang pause fra det stof for der er risiko for at symptomerne vender tilbage – også med en lavere dosis.

Hilsen
Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde15 år

Spørgsmål til projekt

Hej vi er 2 piger der laver projekt, og vi har et spørgsmål som lyder på “er der forskel på hvordan rusmidler påvirker drenge og piger” Håber i vil svare 🙂 ...
Dreng / mand47 år

Fejlfix

Hvad hvis man har injiceret ved siden af blodåre flere gange i højre underarm. Kan man stadig få en rask arm? ...
Dreng / mand16 år

Hvidt pulver

Hej …. Hvordan kan jeg bedst teste hvad et pulver er? Det er hvidt, fundet sted hvor der ikke burde være noget …. Og jeg har forsøgt at opløse lidt i lunken vand og for underlig respons på narkotes...
Se flere spørgsmål >