Spørgsmål i Brevkassen d. 5.9.2021

Ethanol

KategoriAlkoholNysgerrighedViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde60 år

Hej Henrik. Kan du have en ide om hvordan kan jeg have 1 mmol, ,når jeg overhovedet ikke drikker alkohol eller “alkohol frie” drikke. Hvad med føde varer, kan De give udslag i blodprøven ? Mvh den søgende.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Det eneste jeg kan komme i tanke om er hvis du har indtaget alkohol uden at vide det men en promille kræver alligevel en del.
Jeg har kunnet finde et tilfælde hvor man har fundet alkohol i urinen hos en kvinde som ikke drak alkohol – der var det på grund af sukkersyge, hvor bakterier i urinen omdannede det sukker som hun udskilte til alkohol. jeg kan ikke finde årsager til at der skulle være alkohol fra fødevarer med mindre der er meget svær skrumpelever og leversvigt.

Hilsen
Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Levertal

Hejsa Jeg skal have taget levertal og blodprøve i næste uge fordi jeg skal starte på isotretinoin. Og der bliver holdt 2 fester i weekenden, så jeg ville spørge om det påvirker mine levertal meget ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Pige / kvinde15 år

Projekt

Hejsa, Jeg fik anbefalet denne hjemmeside til et gruppeprojekt om rusmidler. Vi kunne godt tænke os at høre om der er forskel på hvordan rusmidler påvirker piger og drenge? ...
Se flere spørgsmål >