Spørgsmål i Brevkassen d. 22.7.2016

Dopet?

KategoriAlkoholBlandet med alkoholFeststofferKonkrete bekymringerLSDNysgerrighedPsilocybin
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde20 år

Hej Jeg var i byen med min kammerat og vi fik en smule indenbords, men ikke mere end jeg er vant til, at drikke når jeg er i byen. Jeg plejer at kaste op en gang når jeg er dårlig og så er jeg frisk igen, men denne her bytur var anderledes.. Jeg kan huske alt fra jeg begynder at blive ædru igen, men jeg havde det voldsomt mærkeligt, jeg fik sådan små "krampe anfald" i mine hænder, arme og fødder, jeg snøvlede, jeg blev tør i munden, mit spyt samlede sig og var helt hvid, jeg kastede meget op og blev dårlig sådan i perioder med korte mellemrum, jeg var træt, kunne næsten ikke koncentrere mig, jeg blev meget fuld af de mængder der normalt ikke slår mig ud og mine pupiller udvidede sig og ændrede sig ikke selv med og uden lys .. Jeg har aldrig haft det sådan før.. Mistænker om jeg kunne være blevet dopet, men med hvad? – jeg kender ikke de her "symptomer"

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Det er ikke rigtigt muligt at sige om du var påvirket af noget andet eller blot fik en voldsom reaktion på at være fuld.

Hvis vi alligevel skal spekulere så ligner det den reaktion man kan få med psykedelika som for eksempel svampe eller LSD som så er blevet blandet med effekten af alkohol.

Hvis symptomerne er forsvundet efter at du har sovet er det nok den sandsynligste forklaring.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Pige / kvinde15 år

Projekt

Hejsa, Jeg fik anbefalet denne hjemmeside til et gruppeprojekt om rusmidler. Vi kunne godt tænke os at høre om der er forskel på hvordan rusmidler påvirker piger og drenge? ...
Pige / kvinde15 år

Spørgsmål til projekt

Hej vi er 2 piger der laver projekt, og vi har et spørgsmål som lyder på “er der forskel på hvordan rusmidler påvirker drenge og piger” Håber i vil svare 🙂 ...
Se flere spørgsmål >