Gruppechat

Netstof gruppechat

Spørg eksperten

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 deltager Flemming Licht i gruppechatten. Han er ekspert i rusmidler og kokain, og han er din mulighed for at blive klogere på kokain. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >

Hvad kan jeg bruge gruppechatten til?

Få snakket med andre, om de tanker og følelser du går rundt med

Hvis du har nogle tanker og følelser, som du ikke har kunne dele med dem omkring dig, kan du bruge gruppechatten til at snakke om det der fylder ved siden af rusmidlerne. Vi kigger på de generelle oplevelser, som I går rundt med.

Få afklaret om hvad du har brug: Går du med tanker om at søge hjælp?

I gruppechatten kan vi snakke om mulighederne for hjælp, og hvilke tanker der kommer frem, når man overvejer at søge hjælp.

Vær med i et rum, med forståelse for din situation

Tilværelsen kan være ensom, især hvis man føler, at man skal skjule en del af sig selv. I gruppechatten, er der plads til at komme som man er, uden at blive dømt.

Hvad kan jeg ikke bruge gruppechatten til?

Kan ikke give 1-til-1 rådgivning

I gruppechatten snakker vi om de fælles emner, som I vælger. Vi kigger på alle tingene omkring rusmidlerne som; trivsel, venner, familieliv og meget mere. Hvis du har brug for 1-til-1 rådgivning, kan du kontakte vores SMS-Coach eller skrive til en af vores eksperter i brevkassen.

Kan ikke tilbyde akut hjælp

Hvis du har brug for akut hjælp, skal du kontakte 1-1-2.

Kan ikke gå i dybden med konkrete oplevelser med rusmidler

Hvis du har brug for at snakke om konkrete oplevelser med rusmidler, kan du kontakte Giftlinjen på tlf. 82 12 12 12, eller dit lokale rusmiddelcenter. Centrene kan du finde under “Find Hjælp”.

Hvordan fungerer Netstofs gruppechat?

I Netstofs gruppechat kan du og andre unge chatte sammen om stoffer. I kan dele erfaringer og høre andres historier. Hver gruppechat har et emne, som du kan se i ugen på til chatten.

Mød nogle ligesindede

På Netstofs gruppechat er det muligt at møde ligesindede mennesker, som også er interesseret i at lære mere om stoffer, af den ene eller anden årsag. Somme tider handler gruppechatten om et bestemt stof, og andre gange kan det handle om at være kæreste med én der tager stoffer, eller om hvordan det kan føles i dagene efter man har taget noget.

Anonymt og i trygge rammer

Netstofs gruppechat er anonym og kræver ingen login eller brugerkonto for at kunne deltage. For at sikre den gode tone i chatten deltager Netstof med en moderator i hver session.

Fællesskab og støtte

Formålet med vores gruppechat er at give dig et fællesskab, som du kan støtte dig op ad, og hvor I kan lære af hinandens erfaringer og blive inspireret af andres historier. Vi fra Netstof tror på, at åbne samtaler med andre ligesindede kan være et godt første skridt til at skabe en forandring i sig selv.