Spørgsmål:

kold tyrker

Dato: 10.03.2013

Køn: 

Dreng/Mand

Alder: 

24år

hej, er igang med en kold tyrker fra ´hash har ikke røget i 38 dage hvornår begynder jeg at få det bedre igen, har en del. tristhed fortiden selvmordstanker ose er mit misbrug med hash , har været et kæmpe massivt misbrug, i flere år

 

men håber du har svaret mv hilsen jacob ,

Svar: 

Hej Jacob

 

Ud fra min erfaring burde du have fået det bedre på nuværende tidspunkt, hvis det "bare" handler om "abstinenserne" efter et hashmisbrug. Normalt har man det værst rent følelsesmæssigt ca. 10-14 dage efter man stopper, også selvom du har haft et massivt hashmisbrug gennem flere år.

Når du har røget i flere år, kan det være en voldsom oplevelse at stoppe og måske bliver du konfronteret med nogle ting, du har lagt låg på i mange år.

Det har måske også været en vigtig del af din identitet at ryge hash og måske er det svært for dig at finde en ny identitet uden hashen. Det kan også være, at det gør dig deprimeret at tænke over de muligheder, du har "spildt".

Jeg ved ikke så meget om dig, men jeg tror, at årsagen til din tristhed kan være, at det er svært for dig at vænne dig til livet uden hash. Selvom "abstinenserne" efter hashmisbruget måske ikke længere påvirker dig så meget direkte, tager det tid at komme videre med et nyt liv. Du har sikkert meget at bearbejde ret psykisk og det skal du måske have hjælp til fra venner, familie eller professionelle. Min erfaring er, at man typisk først er kommet ordentligt videre efter 6 måneder, men det kan være meget forskelligt. Hold modet oppe og bed om hjælp, hvis du har brug for det.

Du er meget velkommen til at skrive igen.

vh.

Søren

Anonyms billede