Spørgsmål:

Fejl fix i hånden

Dato: 10.07.2023

Køn: 

Dreng/Mand

Alder: 

35år

Hej doktor :)

Jeg er desværre endt i en hjernedød og rigtig dumt situation.  Jeg har været så dum, at komme til at injekterer noget kokain blandet med lys , hvidt/gråt Heroin (noget billig/stærk heroin/white china analog/fentanyl , morfin blanding.) Ved siden af en åre lige midt på hånden... det er efterhånden 2,5 døgn siden..  til at starte med kom en bule og min hånd sov, men masserer bulen væk, men det fik hånden til at hæve og det var RIGTIG ømt ... har sluppet af i den lørdag søndag og idag mandag.. har taget fri fra arbejde som bager, fordi jeg frygter det bliver værre af at bruge den for meget... Men syntes den er begyndt at blive rød, stadig lidt hævet,  men føler det spreder siden op over håndenleddet og ind i mellem er det ligesom det trækker helt op til albuen...  det gør på indemmbg wb måde ondt... kun handlede hvis jeg bruger den...   hvornår er. Det så truende jeg skal tage på skadestuen? 

Tænker bare hvis jeg mister mi. Arm så var det sket indenfor 48 timer?

Håber på et hurtigt svar.   Mvh en bekymret narkoman , som prøver tga e sig sammen og er ved at starte i uddannelse som bager, så.skal sku bruge begge arme! ;) 

Svar: 

Hej.

Med de symptomer du beskriver, vil jeg anbefale at du henvender dig på skadestuen hurtigst muligt. Det er bedst at få en læge til at se på det, for som du selv skriver, kan konsekvenserne ved et ubehandlet fejlfix blive meget alvorlige.

God bedring. 

Mvh Thorsten

Thorstens billede

Besvaret af: Thorsten Hauerslev Larsen