Spørgsmål:

Spørgsmål til Aktivt Kul - efter rygning af hash

Dato: 08.10.2019

Køn: 

Pige/Kvinde

Alder: 

24år

Hej Brevkasse,

Jeg har et spørgsmål angående noget man kalder Aktivt Kul,

Jeg har en kæreste som fyr har haft et Hashmisbrug, men lige havde lyst til at ryge en joint igår. Jeg blev mega sur og sagde til hende at det ville jeg ikke se i vores forhold, men alligevel endte det med at hun gjorte det.

 

Nu kommer det gode spørgsmål:

Hun siger at hvis man indtager Aktivt Kul som en et medicinmiddel, så vil man efter den behandling være total clean og der vil ikke længere være tegn på Hash i blodet. 

Men det kan jeg ikke rigtig få til at hænge sammen, når jeg spørger Folk der har Erfaringer med det så mener ingen af dem at det vil fjerne det i blodet. 

Så jeg håber virkelig i kan hjælpe en stakkelst kæreste her i nød. 

 

Og nu er det kun et enkelt tilfælde og hun har så lovet mig at det ikke sker igen. :-) 

 

Svar: 

Hej
Aktivt kul er meget fint kulstof som har en stor overflade og det virker ved at binde uønskede stoffer på overfladen i maven og tarmkanalen. Det bruges for eksempel hvis man har indtaget farlig medicin eller andet men det virker kun i mavesækken og i tarmen.

Når man ryger hash optages det fra lungerne og går over i blodet – det er altså slet ikke i maven. Derfor virker aktivt kul ikke på hashrygning.

Hvis man spiste hash ville aktivt kul nok kunne fjerne noget af det men det ville så være helt spild af penge og man kunne lige så godt skylle det i toilettet med det samme fordi det ikke ville blive optaget eller have effekt.

Hilsen
Henrik 

Henriks billede

Besvaret af: Henrik Thiesen