Spørgsmål i Brevkassen d. 2.8.2023

lean

KategoriAndre stofferBedøvende stofferBlandet med alkoholFeststofferKonkrete bekymringerNysgerrighedOpioiderViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand18 år

Hvor maget lean kan men tag uden tag en od

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Det er ikke helt enkelt at sige noget om.

Lean som udgangspunkt en sløvende blanding af hostestillende hostesaft, vingummi og sodavand som er blevet kendt fra USA. Det hostesaft der bruges indeholder et hostestillende morfinstof som kan være forskelligt fra land til land.

Man er forskelligt følsom for påvirkning af morfinstoffer og der er en sandsynlighed for at få en overdosis med dårlig vejrtrækning og iltmangel men det er mest sandsynligt at du falder om og kommer til skade fordi du bliver for sløv.
Hvis man drikker alkohol samtidig bliver symptomerne værre og man kan blive forvirret, svimmel og få synsforstyrrelser.

Det aktive stof i Lean er Prometazin som er i kroppen i 2-3 dage og kodein som er ude efter 1-2 dage så man vil være påvirket i hvert fald et par dage – mest med sløvhed og langsom reaktionsevne.

Så hvor meget der skal til afhænger af den der drikker det og hvad det er sammensat af – der er ingen garantier for "sikker dosis"

Hilsen
Henrik  

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >