Spørgsmål i Brevkassen d. 11.5.2014

Mdma

KategoriAbstinenserFeststofferForbrug eller misbrugKonkrete bekymringerMDMANysgerrighedStoffer og abstinenserStoffer og hverdagen
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde15 år

Hej.

Jeg er en pige å 15 år, der har taget den del MDMA på det sidste. Har ikke haft på noget tidspunkt angst, har bare været glad, når jeg har været åvirket af det. Der har ikke været nogen grund til at stoppe endnu. 

Men jeg tænkte på kan man godt blive afhæning af det? For min krop får det virkelig underligt hvis jeg ikke tager noget.

Knus.  

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej
Det korte svar er ja. Når du tager MDMA påvirker du dit nervesystem på samme måde som hvis du var på antidepressiv medicin gennem længere tid.

Din hjerne vænner sig til at få stoffet og regulerer selv ned for sine egne systemer så det passer lidt bedre til at du tager det ofte. Når du så holder op får du abstinenssymptomer som kan være alt fra lidt ubehag til depression og angst.
Så det at du får det underligt er rigeligt til at jeg vil råde dig til at stoppe og i det hele taget holde pause med at drikke eller tage noget som helst i en periode.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Pige / kvinde15 år

Projekt

Hejsa, Jeg fik anbefalet denne hjemmeside til et gruppeprojekt om rusmidler. Vi kunne godt tænke os at høre om der er forskel på hvordan rusmidler påvirker piger og drenge? ...
Pige / kvinde15 år

Spørgsmål til projekt

Hej vi er 2 piger der laver projekt, og vi har et spørgsmål som lyder på “er der forskel på hvordan rusmidler påvirker drenge og piger” Håber i vil svare 🙂 ...
Se flere spørgsmål >