Spørgsmål i Brevkassen d. 11.5.2014

Mdma

KategoriAbstinenserFeststofferForbrug eller misbrugKonkrete bekymringerMDMANysgerrighedStoffer og abstinenserStoffer og hverdagen
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde15 år

Hej.

Jeg er en pige å 15 år, der har taget den del MDMA på det sidste. Har ikke haft på noget tidspunkt angst, har bare været glad, når jeg har været åvirket af det. Der har ikke været nogen grund til at stoppe endnu. 

Men jeg tænkte på kan man godt blive afhæning af det? For min krop får det virkelig underligt hvis jeg ikke tager noget.

Knus.  

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej
Det korte svar er ja. Når du tager MDMA påvirker du dit nervesystem på samme måde som hvis du var på antidepressiv medicin gennem længere tid.

Din hjerne vænner sig til at få stoffet og regulerer selv ned for sine egne systemer så det passer lidt bedre til at du tager det ofte. Når du så holder op får du abstinenssymptomer som kan være alt fra lidt ubehag til depression og angst.
Så det at du får det underligt er rigeligt til at jeg vil råde dig til at stoppe og i det hele taget holde pause med at drikke eller tage noget som helst i en periode.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Pige / kvinde30 år

Cbd m. under 0.2% thc

Hej😊 Jeg har røget hash hver eneste dag i over 15 år, men da jeg fik kørekort, tog jeg en kold tyrker, og jeg har ikke røget hash i 1 år og 4 måneder nu. Forleden dag fortalte en veninde mig om cb...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >