Spørgsmål:

Ømhed / smerter i hjernen

Dato: 02.03.2021

Køn: 

Pige/Kvinde

Alder: 

53år

Hej

Nov. 2020 fik jeg konstateret overbelastning i nervesystem efter en længevarende stress. Efter lægens råd fik jeg foretaget en helbreds u.s hos min læge, og der blev taget en del prøver såsom: Blodtryk, blodprøver ifm. blodlegemer, vægt, syn, bevægelighed, og et par prøver, og som jeg ikke lige husker. 
Næsten 12 dage efter diagnosen fik jeg ordineret 25 mg. Quateapine Leva, og tog nervemedicin i ca. 2 mdr. Ca. 1 mdr. efter med medicin og med over smerter i hjerneregion hos min læge mere et par gange, og har døjet med det i ca. 1- 1 1/2 mdr. Jeg fik ordineret Panodil, og dagen efter forværres hvd.pinen. 
25/2-21 fik jeg ordineret bonyl mod sm. i hjerneregion. Det hjælper på sm. og fortsat har lidt sm. Er det nervemedicin som udløser smerterne i hjerneregionen? Ugen efter starten på quateapine halverede jeg dosis på 12,5 mg. morgen og aften. Det har hjulpet i starten på min hvd-pine. 
Lige nu hjælper Bonyl på sm. men døjer stadigvæk lidt endnu, er det normalt??

 

Svar: 

Hej

Det er umuligt for mig at svare på hvad man kan forvente i din situation når du ikke er min patient.
Der er mange medicintyper som kan give forskellige bivirkninger men især kan stress give mange forskellige symptomer fra kroppen som ikke nødvendigvis er bivirkning fra den medicin man får men er en del af de symptomer som du har på grund af stresstilstanden.
Quetiapin i den lille dosis du får vil normalt ikke udløse smerter.

Jeg håber det bliver bedre for dig

Hilsen
Henrik

Henriks billede

Besvaret af: Henrik Thiesen