Spørgsmål:

Hvad skete der ?

Dato: 26.09.2012

Hej Henrik.

I weekenden gjorde jeg brug af narkotika. Jeg havde drukket en del alkohol , hvor efter jeg blev budt på amfetamin og noget jeg tror , var en rohypnol . Jeg husker de 2 første diskoteker jeg var på og resten kan jeg ikke huske . Jeg blev fortalt af mine venner at vi også var på et tredjde diskotek hvorefter vi gik hjem til en veninde . 2 venner bar mig , fordi jeg overhovedet ikke kunne gå eller noget som helst . Jeg sag bare og hang . indtil min ene veninde ringede til en ambulance pga. min alt for lave eller alt for høje puls ( Jeg husker det ikke ) Min veninde tog med og hun havde indtaget det samme som mig . hun husker heller intet med kunne sagtens gå osv. Vi overnattetde sammen på hospitalet hvor de skulle have en urinprøve . Måske tog de en blod prøve .. Altså , hvad er det der sker i hjernen , når man blander disse ting ? Det må bestemt ikke have været godt . + Jeg blev aggressiv .

 

Skrevet af: o.O

Svar: 

Hej o.O

Når du blander ting sammen får du et helt uforudsigeligt resultat ud af det. Alle de stoffer du nævner inklusive alkohol er meget kraftigt virkende og det kunne være endt meget mere galt end det gjorde. Det at du har taget et stimulans sammen med alkohol øger din risiko for at blive psykotisk og Rohypnol er et af de afslappende stoffer i gruppen af benzodiazepiner som er fjernet fra apotekerne i Danmark fordi det er for farligt at bruge. 

Alkohol og benzodiazepiner fjerner hæmning og amfetamin kan gøre dig aggressiv så den blanding du nævner kan føre til at du bliver voldelig overfor andre eller at du provokerer andre til at være det overfor dig.

Spiser man benzodiazepiner sammen med alkohol risikerer man at få en voldsom overdosis og dø af vejrtrækningsstop. 

Så alt i alt har du været heldig men regn med at din hjerne ikke fungerer optimalt før ca. 14 dage efter.

 

Hilsen 

Henrik 

Henriks billede

Besvaret af: Henrik Thiesen