Spørgsmål i Brevkassen d. 26.9.2012

Ketamin, kokain, amfetamin, hash og alkohol

KategoriAlkoholAmfetaminAndre stofferBlandet med alkoholCannabisFeststofferFuckupsFuckupsHashKetamin
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra

Hejsa.

Jeg blandede for et år siden ovennævnte stoffer, over nogle timer.

Ovennævnte ketamin, er jeg ikke sikker på jeg har indtaget, da det blot er en fortælling fra en ven, at det var blandet med henholdsvis kokain og amfetaminen.. 

Aftenen sluttes af med at drikke guldkakao (varm kakao med hash) 

Jeg endte med at bliv.

Og efter en go grinetur, blev jeg svimmel, mistede kontrollen over at tale klart, og blev lam i den ene side af kroppen, hvorefter jeg begynte at ryste og slet ikke kunne styre mine bevægelser.

Korte perioder hvor der bare var sort, og ikke husker noget fra.

Jeg forstår ganske enkelt ikke min reaktion.

Hvorfor blev jeg lam i den ene side kortvarigt (ca 1o min)?

og hvorfor mistede jeg kontrollen over at tale tydeligt? 

Så vidt jeg ved er disse 2 tegn på blodprop i hjernen, og ikke tegn på overdosis !

Men jeg ved ikke meget, så håber at du vil gøre mig noget klogere på min ret så barske oplevelse. 

En ting er sikker,

jeg røre ADRIG stoffer igen.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej dig :o) 

Det er også en sindssyg blanding 

– 2 kraftige stimulanser: Kokain og amfetamin 

– 2 psykedeliske og sløvende stoffer: Ketamin og cannabis

– 1 sløvende stof: alkohol  

Når du blander psykedeliske stoffer med stoffer der kan fremme psykose og du samtidig fjerner dine psykiske forsvarsværker med det sløvende så er der stor risiko for et psykisk sammenbrud og det lyder som om du er kommet godt i nærheden af det.  

Samtidig er de alle sammen med rimeligt kraftige fysiske effekter- både som sløvende og stimulerende. For eksempel skriver du om lammelser som kan skyldes at blodkar i din hjerne har trukket sig sammen i en slags krampe og givet dig symptomer på blodprop. 

 Ketamin bliver meget farligt sammen med andre sløvende stoffer og nogle af de dødsfald vi har hørt om på det seneste har været hvor der er taget Ketamin sammen med alkohol og som du beskriver det med andre stoffer. 

Alt i alt er det en slem cocktail og som jeg har skrevet flere gange tidligere, så er det når stofferne blandes sammen at der opstår de værste problemer med dødsfald og psykoser fordi man ikke har den mindste smule kontrol med effekten. Dem der er døde er unge raske mennesker så det viser bare at der er en enorm risiko ved at blande på den måde.

Jeg er glad for at du er nået til den konklusion at du ikke skal tage stoffer men det skal også være en anbefaling til alle andre – lad være med at blande stoffer – lad være med at tage noget du ikke ved hvad er.

 

Hilsen

Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Se flere spørgsmål >