Spørgsmål i Brevkassen d. 12.10.2020

Stadig på virket efter hash kage

KategoriAngstBedøvende stofferCannabisCBDEdiblesFuckupsHashHHCKonkrete bekymringerPot
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand21 år

Hejsa jeg er en dreng på 21 år som har besluttet at lave noget af det dummeste.

Jeg har taget hash kage sammen med nogen venner vi har prøvet at ryge det før så vi tænkte at vi godt vil spise det da vi ikke rigtig bliver påvirket at ryge det.

Det skal lige siges at det ikke noget vi gør dagligt elelr ryge det tit og jeg er en person som har angst. Så tør ikke at tage stoffer

Men har besluttet at jeg vil prøve hash kage da jeg har hørt at det virker "bedre" og i det fandt jeg ud af at det skulle jeg aldrig have gjort for jeg begyndte at få angst, der var kaos i mit hovede jeg kunne ikke sidde stille jeg begyndte at skrige inde i mit hovede jeg var begyndt at få negative tanker som fx skade mig selv elelr andre jeg var bange for at miste kontrol over mig selv. Jeg har aldrig været så bange i mit liv. Kort sagt fik jeg det man måske vil kalde badtrip eller paranoia.

Der er så gået 3 dage og jeg har stadig angst men jeg føler jeg ikke er mig selv. Jeg føler jeg stadig er påvirket og føler stadig den der tungt i hovede og bliver hurtigt træt. 

Alle dem som jeg tog det sammen med er sig selv igen og derfor er jeg bange for jeg er den eneste der stadig er påvirket føler jeg.

Jeg ved ikke om det stadig kan sidde i mig for har læst at den er i blodet i meget lang tid men troede ikke jeg stadig vil føle mig beruset eller påvirket.

Altså når jeg ligger ned og slappe af er jeg lidt mig selv men når jeg tager ud og går føler jeg at jeg stadig er lidt beruset og træt

Har jeg lavet skadet på mig selv som vil sidde resten af mit liv? Har jeg fået det man kalder for en hashpsykose? 

Jeg har rigtig meget angst og fortrydelse over det jeg har gjort og er blevet enige med de andre at vi ikke skal prøve igen.

Jeg er meget forvirret over hvad der sker 

Mvh en der ikke vil tage sådan noget lort igen

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Du har helt klart haft et bad trip og det har udløst et panikanfald hos dig. Du skriver at du i forvejen har problemer med angst og jeg gætter på at du har følt hashen beroligende.

Når du spiser hashen i stedet for at ryge den så risikerer du at indtage meget mere end du plejer og det som er kommet ned i maven bliver ved med at blive optaget i kroppen i timevis så du får en overdosis / forgiftningstilstand som udløser angst og panik.

Angst og panikanfald er en af de hyppigste bivirkninger ved forgiftning med cannabis og hvis du i forvejen har angstproblemer er der større risiko ved for at få angstanfald

Det lyder som om du er blevet ramt hårdt og har gjort den angst du havde i forvejen værre. Jeg synes at du skal tage kontakt til din læge hvis der stadig er problemer og eventuelt se om der er noget du kan få for at dæmpe angsten eller, hvis du får medicin i forvejen, ændre eller øge den medicin.  

Det lyder som en rigtigt god ide at holde dig fra cannabis fremover for du har en sårbarhed som du kan gøre værre. Selvom hash i de fleste tilfælde kan være beroligende kan den også udløse det fuldstændigt modsatte.

Hilsen
Henrik  

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Pige / kvinde40 år

Oxycondon

Hej Er så fortvivlet og på randen til at blive skør i hovedet af at tænke mig gul og blå, for at finde på løsninger som virker. Min man er i behandling på CSU for misbrug af Oxycondon. Han lyver om...
Se flere spørgsmål >