Spørgsmål i Brevkassen d. 19.1.2015

udvidede pupiller

KategoriAndre stofferCannabisForældreHashKærlighedKonkrete bekymringerNysgerrighedPårørendePotSkunk
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde49 år

Hej Jeg er mor til en søn på 23 år. Da han var hjemme på besøg forleden, havde han meget udspilede pupiller, og jeg spurgte ham om han tog stoffer, hvilket han benægtede. Mit spørgsmål er, om de udspilede pupiller kan skyldes andet end stoffer, f.eks.manglende søvn? Han havde været oppe hele natten for at skrive en eksamensopgave og havde drukket en del kaffe. Han er velfungerende og udviser ikke andre tegn på indtagelse af stoffer, men han har fortalt, at han en gang i mellem ryger hash. Jeg er bekymret og er i tvivl om hvad jeg skal tro og hvad jeg skal gøre.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Hvis det er det eneste du har set skal du nok tage det roligt – koffein er en stimulans som giver udvidede pupiller i store doser. Når der ikke er andre tegn på at der skulle være noget galt skal du måske lade bekymringen hvile.

Jeg forstår bekymringen for hvordan det skal gå men vi forældre må lade vores børn finde deres egne ben. Han er jo de facto 23 år og myndig så han kan gøre hvad han finder bedst og har lyst til uden at man kan gøre så meget ved det.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >