Spørgsmål i Brevkassen d. 11.3.2013

Månederne efter rygestop

KategoriBedøvende stofferCannabisHashHHCNikotinNysgerrighedPotSelvoptimeringSkunkTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand24 år

Hej,

Jeg har røget pot/skunk de seneste 2 år, forholdsvis heftigt. Det første år var det 3-4 joints i weekenden, så blev det til 1-2 joints i hverdagen og endte med 3-4 joints fredag og lørdag. Nogen dage blev jeg hjemme fra studie og røg en hel dag. Jeg har røget smøger sin jeg var 12 år.

Nu har jeg været røgfri fra smøger og skunk i 3½ måned. I starten kunne jeg virkelig mærke forskel og jeg følte, at jeg kom hurtigt tilbage til overfladen, men jeg synes stadig ikke jeg er klar i hovedet, og jeg oplever ofte denne her "blanke" tilstand, hvor jeg kan tænke på absolut ingenting – nærmest standby i et kort øjeblik. Jeg er ukoncentreret og jeg føler mig uoplagt, nogen gange en hel dag.

Jeg lever sundt og træner dagligt.

Hvor lang tid kan der gå før alt stoffet er ude af kroppen?

Hilsen Anders B

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej Anders

Det tager ikke så lang tid at komme af med resterne af cannabis i kroppen og efter 3½ måned er der intet tilbage. Men din hjerne har jo været tilvænnet at der kom cannabis gennem rigtigt lang tid så det vil tage længere tid at komme tilbage til en normaltilstand.

Jeg går ud fra at du er i starten af tyverne hvilket betyder at din hjerne er i gang med den største ombygning som den nogensinde vil gennemgå og når du har forsinket udviklingen ved at ryge så meget så vil det også have som konsekvens at det i en periode kan være sværere at koncentrere sig.

Du har gjort det rigtige ved at stoppe og ud over motion og god kost så pas din søvn og hold alkoholforbruget nede i en god periode. Få evt. checket hos din læge om dit D-vitaminniveau er lavt.

Hilsen

Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >