Spørgsmål i Brevkassen d. 13.4.2016

Jeg skal ha taget blodprøve og er bange for at man kan se at jeg har røget hash

KategoriBedøvende stofferCannabisHashKonkrete bekymringerKrop og sundhedNysgerrighedPotSkunkSporingstiderStoftest
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde16 år

Jeg skal ha taget blodprøve om 2 dage og jeg er bange for at lægerne kan se at jeg har røget hash, jeg har for lavtstoftskift, tjekker de efter det? 1. Kan lægerne se det medmindre de tjekker efter Thc? 2. Siger lægerne det til ens forældre hvis man har og de kan se det? Hjælp mig hurtigt jeg røg sidst i fredags og skal ha taget blodprøve om 2 dage!

Svar fra Rusmiddel-ekspert Helle Cold Larsen

Hej

Hvor er det godt du skriver, kan godt forstå du er bekymret.

Men din læge skal fortælle dig hvad han/ hun tager prøver for og til. Så har i ikke aftalt noget omkring at teste for THC, tager din læge ikke sådan en prøve. Så jeg tænker godt du kan være helt rolig. 

Men du har ret THC kan ses i blodet længe efter man har røget hash- faktisk op til 8-10 uger efter.

Mht. om din læge siger ting videre til dine forældre kommer det meget an på hvad det handler om. Hvis din læge er meget bekymret for dig er han/ hun  forpligtet til at fortælle dine forældre om hans bekymring, fordi du er under 18 år.

Men der er også rigtig mange ting du kan tale med din læge om som din læge ikke siger videre til dine forældre- så prøv at tage en snak med din læge om hvilke emner i kan tale fortroligt om, uden at det kommer videre til dine forældre- det er langt de fleste nu hvor du 16 år.

Pas på dig selv, Vh Helle 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >