Spørgsmål i Brevkassen d. 20.10.2019

Hash blodprøve

KategoriBedøvende stofferCannabisEdiblesHashNysgerrighedPotSkunkSporingstiderStoftestTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand16 år

Hej. Jeg er en dreng på 15 år som ryger hash ca dagligt. Der er så sket det at jeg har fået nældefeber – er jeg næsten 100% sikker på. Det har varet i 4-5 uger nu, og vil gerne til lægen og få det undersøgt. Jeg ved de kan spore hash i blodet på mig. Men når det er nældefeber som det hele drejer sig om, kan de så stadig se det i deres prøve? Fordi vil gerne holde det skjult at jeg ryger, men vil stadig gerne tjekkes….

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Når man tager blodprøver eller checker for allergi så undersøger man ikke for hash – det er en særlig prøve så det skal ikke holde dig fra at komme til læge. Blodprøver er dyre så man laver ikke bare tilfældige prøver og man skal også fortælle sin patient hvad man undersøger.

Noget andet er at det er rigtigt skidt for din 15-årige hjerne at blive påvirket af hash dagligt. Det er vist i flere undersøgelser at man udvikler sig dårligere end man ellers ville have gjort når man er daglig, eller næsten-daglig hashryger i puberteten.
Det vil nok være godt at snakke med lægen eller tage anonym kontakt til din kommunes misbrugscenter hvis du har behov hjælp til at stoppe.

Hilsen
Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >