Spørgsmål i Brevkassen d. 20.10.2019

Hash blodprøve

KategoriBedøvende stofferCannabisEdiblesHashNysgerrighedPotSkunkSporingstiderStoftestTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand16 år

Hej. Jeg er en dreng på 15 år som ryger hash ca dagligt. Der er så sket det at jeg har fået nældefeber – er jeg næsten 100% sikker på. Det har varet i 4-5 uger nu, og vil gerne til lægen og få det undersøgt. Jeg ved de kan spore hash i blodet på mig. Men når det er nældefeber som det hele drejer sig om, kan de så stadig se det i deres prøve? Fordi vil gerne holde det skjult at jeg ryger, men vil stadig gerne tjekkes….

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Når man tager blodprøver eller checker for allergi så undersøger man ikke for hash – det er en særlig prøve så det skal ikke holde dig fra at komme til læge. Blodprøver er dyre så man laver ikke bare tilfældige prøver og man skal også fortælle sin patient hvad man undersøger.

Noget andet er at det er rigtigt skidt for din 15-årige hjerne at blive påvirket af hash dagligt. Det er vist i flere undersøgelser at man udvikler sig dårligere end man ellers ville have gjort når man er daglig, eller næsten-daglig hashryger i puberteten.
Det vil nok være godt at snakke med lægen eller tage anonym kontakt til din kommunes misbrugscenter hvis du har behov hjælp til at stoppe.

Hilsen
Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >