Spørgsmål i Brevkassen d. 27.4.2019

Hash

KategoriBedøvende stofferCannabisEdiblesFuckupsFuckupsHashPotSkunkTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde15 år

Hej for ca tre dage siden røg jeg hash med mine veninder. Efter det føler jeg at alt er sløret og mine pupiller er store og jeg nogen gange ser syner. Jeg tør ik at tage til lægen for mine forældre finder nok ud af det.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Man kan godt have eftervirkninger af at ryge hash eller tage andre stoffer i flere dage efter. Hvis man har haft en dårlig oplevelse eller et ’bad trip’ kan der være problemer i nogle uger hvis man er uheldig og nogle som er psykisk skrøbelige i forvejen kan få en hashpsykose. Du beskriver ikke hvad det betyder at du ser syner men man kan jo være lidt bekymret for om du har haft en lille hash-psykose. 

Du skal sørge for at få godt med søvn, spise ordentligt og lade være med at indtage både hash og alkohol i et stykke tid så din hjerne kan komme sig ovenpå oplevelsen – og du bør snakke med din læge om det.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >