Spørgsmål i Brevkassen d. 24.9.2012

forældre til hashmisbruger

KategoriCannabisForældreHashKærlighedKonkrete bekymringerPårørendePotSkunkTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra

jeg er en forældre som har brug for nogen a t snakke med ang min søn misbrug(han er 18 nu)han har det rigtig svært men kan ikke få mere hjælp fordi han ikke ville være på et hjem for misbruger.

Nogen der ved hvor man som forældre kan søge hjælp og rågivning.Kommune vil ikke rådgive os andet end at jeg skal lukke ham ude på gaden. 

jeg har virkelig brug for noget hjælp til at takle dette.

Svar fra psykolog Eric Allouche

Hej forældre

Det lyder som en rigtig svær situation for både dig og din søn. På nettet kan du evt. lede efter rådgivning til pårørende til stofmisbruger, der findes f.eks. en telefonrådgivning der har erfaring omkring dine spørgsmål. Det er svært at give dig konkrete råd uden at kende mere til situationen. Jeg håber det kan hjælpe dig og din søn!

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Dreng / mand20 år

hashmisbrug

Hej, jeg var sammen en pige i 3 uger ,hun elskede mig og jeg elskede også hende ,men jeg vidste også ik at hun har et hashmisbrug ,altså hun ryger hver dag om aftenen fordi hun siger at jeg kan ikk...
Se flere spørgsmål >