Spørgsmål i Brevkassen d. 9.9.2019

Besværet vejrtrækning

KategoriAngstBedøvende stofferCannabisEdiblesHashKonkrete bekymringerKrop og sundhedNysgerrighedPotSkunk
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand19 år

Hej brevkasse, jeg er en dreng på 19 år der røg hash i cirka 1 års tid, en dag jeg røg (min sidste gang) var for 3-4 måneder siden, jeg oplevede ikke jeg var bange eller andet, men min vejrtrækning var mærkelig, jeg kunne se når jeg trak vejret, at jeg fik nok luft osv. Men det føltes ikke som om. Jeg hyperventillerede også. Mit problem er at dette stadig hjemsøger mig, og det er ved at gå mig vildt meget på! Er blevet mr skannet osv. Så jeg tror ikke længere på det er noget fysisk der er galt med mig. Vil bare gerne vide hvad jeg skal gøre!? Det er vildt irriterende at have denne problematiske vejrtrækning hvor jeg hyperventilere mindst 1 gang om dagen. Angående det med hashen, jeg har normalt bare røget normal brun hash, men fik det her da min ven sagde vi skulle prøve noget han havde købt der hed rød Libanon dette hash skulle være ekstra godt. ved ikke om dette skulle have noget at skulle have sagt angående mit problem. Men ja, mit ande spørgsmål er egentlig bare om Det kan være noget angst jeg kæmper med?

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej
Du skriver ikke noget om hvor ofte du har røget.
Du har sandsynligvis fået noget som er meget stærkere end det du har røget tidligere, det vil sige med mere THC i det.

Når der ikke er noget at finde på dine lunger kunne man godt mistænke at du fik et lille angstanfald på grund af den stærkere hash og at det hænger ved som du selv mistænker. Når man først får den slags fysiske fornemmelser kan de dukke op på alle mulige tidspunkter og være generende.
Jeg tænker ikke at du skal have medicin for den slags men at nogle afslapningsøvelser kunne være godt så du kan bruge dem dagligt i en periode og så du har noget som kan modvirke vejrtrækningsfornemmelsen når den dukker op.

Hilsen
Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >