Spørgsmål i Brevkassen d. 10.2.2018

Fra tagnig af hjemtagelses ordning

KategoriBedøvende stofferBenzodiazepinerKonkrete bekymringerNysgerrighed
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand35 år

Kan det passe at fordi man ikke vil rejse 100 km hver dag og bare forlader en læge ( praktikant ) Efter at han laver en helbreds undersøgelse hvor han bla. Lytter på mine lunger og siger det lyder fint, på trods af at jeg har KOL Derefter vil han tage blodtrykket på mig men maskinen slår hele tiden fra og starter forfra det er pga. At jeg har hjerteflimmer. Han siger efterfølgende at det må være maskinen der ikke virker ordentligt jeg skønner ham til at have en alder af 24-25 år. Jeg blev så vred på ham at jeg sad og tænkte på om jeg skulle stikke en kuglepen igennem halsen på ham, men fik talt til 10 og forlod konsultationen. Dette medførte at jeg ikke længer får min vedligeholdelse 4mg rivotril. 16mgsuboxone. Hvad gør man med et misbrugscenter der behandler en som en metervare. ???

Svar fra null Netstof Teamet

Hej

Det er tydeligt en rigtig svær situation du står i, og det bestemt forståeligt, at du er frustreret. 

For os, er det meget svært at give et brugbart svar, via brevkassen, da vi ikke kender hverken dig, eller detaljerne i din sag. Det er selvfølgelig problematisk, blot at henvise dig tilbage til det misbrugscenter, du ikke føler dig godt behandlet af. 
Her på Netstof har vi kun brevkassen, hvilket begrænser den hjælp vi kan give, i en meget konkret sag, hvor der allerede er et misbrugscenter og en kommune involveret. 

En mulighed for dig kunne måske være at kontakte Misbrugsportalen i stedet? Her kan du nemlig henviende dig telefonisk, og dermed også få mulighed for at uddybe din situation. Sammen kan I forhåbentlig finde en vej til hvordan du kan komme i dialog med dit misbrugscenter, på en måde, så du ikke skal føle dig som en metervare. 

Mvh. Netstof-Teamet

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Pige / kvinde15 år

Projekt

Hejsa, Jeg fik anbefalet denne hjemmeside til et gruppeprojekt om rusmidler. Vi kunne godt tænke os at høre om der er forskel på hvordan rusmidler påvirker piger og drenge? ...
Pige / kvinde15 år

Spørgsmål til projekt

Hej vi er 2 piger der laver projekt, og vi har et spørgsmål som lyder på “er der forskel på hvordan rusmidler påvirker drenge og piger” Håber i vil svare 🙂 ...
Se flere spørgsmål >