Spørgsmål i Brevkassen d. 7.4.2021

Virsual SNOW

KategoriAndre stofferKonkrete bekymringer
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde25 år

Hej Henrik!

i mange år, faktisk siden jrg var helt lille! Har jeg præcis oplevet virsual SNOW. især om aftenen! Når der mørkt eller jeg ser på en hvid væg. Jeg har troet jeg var sindsuh i mange år fordi jeg så tingene på den måde. Jeh har aldrig taget stoffer før, dog røget meget lidt engang. 

jeg sidder her og vil gerne hvide mere om der, tale med en læge/neurolog. Jeg er 10000% sikker på det er det jeg har. det er ikke fordi der sådan påvirker min hverdag, men jeg får tit kvalme når jeg ligger mærke til det. Jeg har virkelig brug for hjælp! 

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Vi kan alle sammen se ”fnulder” hvis vi kigger mod en lys baggrund for eksempel hvis man ligger og kigger op på en sommerhimmel – det er hvide blodlegemer og rester af celler som flyder rundt i øjets væske. De forsvinder af sig selv men der kommer nye til.

Visual Snow er en sjælden neurologisk tilstand som først er blevet beskrevet i de senere år som en tilstand med små flimrende prikker i synsfeltet. Man kender ikke rigtigt baggrunden for tilstanden men nogle har med hjernescanninger fundet tegn på forandringer i hjernens synscenter.

Der er ikke nogen kendt behandling i øjeblikket men du kan nok få bedre rådgivning af en neurolog end den jeg kan give dig på afstand. Sammen vil i også kunne vurdere om det er en tilstand du kan leve med eller man skal forsøge medicin.

Hilsen
Henrik  

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Pige / kvinde16 år

Syg hver ferie

Hej Jeg har været syg i næsten alle ferier det sidste halve år. I efterårsferien 23 havde jeg halsbetændelse og mellemørebetændelse, i juleferien havde influenza, og nu i påskeferien har jeg slem h...
Pige / kvinde13 år

Min 13-årige datter og risikoadfærd

De sidste to måneder har min datter på 13 sneget ud af huset om natten for, sammen med en veninde, at tage på +18 klubber og hænge ud med en kæreste på 15 år hun har fået, som ryger og sælger hash....
Se flere spørgsmål >