Spørgsmål i Brevkassen d. 19.9.2012

Stof i sodavand

KategoriAndre stofferKonkrete bekymringerNysgerrighed
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde

Hej Eric Allouche.

Lad os håbe, at jeg tager gruelig fejl, at det er mig der har, en FOR livlig fantasi. Jeg bestiller, en Sprite. Der er buffet, så jeg går frem og tilbage,for at hente mad. Foran mig sidder der, nogen unge drenge.Jeg tager en en tår, af den den smager

mærkeligt.på et tidspunkt, kigger en af drenge spøjst på mig.Jeg drikker videre, tænker det nok bare er mig mht sodavanden. Jeg køber samme type sodavand på flaske et andet sted, for at checke den. Den er, der ingen mærkelig smag i.Jeg bliver bange for at sodavanden, på restauranten, havde fået et stof i. Jeg aner ikke en bjælde, om stoffer har aldrig rørt dem. Jeg får det ærlig talt mærkeligt, kvalme og lidt svimmel, angst ting der ikke er der ankommer. JEG vil godt UNDERSTREGE : DET er ikke noget, jeg normalt har til tendens til. Jeg er IKKE skizofren, eller andet psykotisk. min tale er normal.Har der været, et stof i???? 

hilsen athena

Svar fra psykolog Eric Allouche

Hej Athena 

Du må undskylde at det tog mig så lang tid at besvare din mail, men jeg har haft meget travlt på arbejde de sidste uger. 

Det er svært at afgøre ud fra det du skriver om din oplevelse skyldes en livlig fantasi eller om der har virkelig været noget i din Sprite. 

Man har hørt meget om folk det hælder stoffer i især unge pigers drikke i diskoteket og lign. og i øvrigt læst jeg i en avis for et par dage siden om en taxachauffør som havde begået mange voldtægt ved at bedøve sine kvindelige passagerer med et eller andet stof. Så, fænomenet eksisteret…men det er svært at sige hvor udbredt det er…og endnu mere svært at sige om du har været udsat for det. 

Pointen er dog at hvis der havde været et eller andet stof i dit glas, så vil du have reageret mere voldsomt end bare at have kvalme eller være lidt svimmel. Folk som ikke er vant til at tage stoffer og kommer til at tage det, bliver som regel meget påvirket. Så, med mindre det er tale om meget lidt stof de har puttet i dit glas (men hvorfor skulle de så gøre det?), så er det usandsynligt (men dog ikke umulig) at der har været noget i din Sprite. 

 

…og nej, jeg tror heller ikke at du er skizofren eller psykotisk! 

 

Jeg håber at du kan bruge mit svar. 

Mvh 

Eric 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >