Spørgsmål i Brevkassen d. 3.10.2019

Solkur

KategoriAndre stofferViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde17 år

Hej Jeg er en ung pige som fra nauturens side er blegere end en snemand. Har overvejet solkur ret længe nu, og gider ikke solarie osv… Ved at man som bivirkning kan få pigment fejl af solkur. Så mit spørgsmål er. Hvis man får pigment fejl af solkur, er det så permanent? Og kan man få det over hele kroppen, eller får man det typisk der hvor man stikker sig?

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej
Jeg må indrømme at jeg ikke lige var klar over hvad solkur er. Men det ved jeg så nu.

Så jeg kan kun sige at jeg ikke vil anbefale at man stikker sig med det. Der er øget risiko for kræft på langt sigt og der er risiko for psykiske problemer i form af humørsvingninger, træthed, kvalme, hovedpine, nedsat appetit.
Der ud over er det ikke produceret ordentligt så op til 10 procent af pulveret ikke rent stof, men derimod nedbrydningsprodukter eller fremmede ukendte stoffer.
Jeg er virkelig forundret over at nogen vil stikke sig med stof de køber på nettet, så snart det injiceres så er det en meget større risiko man tager.
Når det er produceret uden kontrol er der også risiko for at det ikke er fremstillet hygiejnisk korrekt så det kan medføre smitte med virus eller bakterier.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >