Spørgsmål i Brevkassen d. 14.10.2017

Kronisk

KategoriAndre stofferNysgerrighedViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand27 år

Hvad er en kronisk misbruger

Svar fra rusmiddelekspert Lone Walsøe

Hej

Tak for dit spørgsmål, som jeg forstår som; hvad er kronisk misbrug.

Kronisk betyder noget som har et langvarigt forløb eller er konstant tilbagevendende; f.eks en uhelbredelig om sygdom.  Kronisk kan også være noget konstant nærværende eller tilbagevendende, et problem det er svært at komme af med.

Misbrug kan man definere således; at når brug af rusmidler går ud over nogen eller noget, så går det fra at være brug til misbrug. Og når man siger; går ud over nogen eller noget, betyder det når ens helbred og psykiske trivsel lider skade, hvis kæresteforholdet ikke fungere, mange konflikter med forældre og man kommer til at pjække for meget fra skole eller arbejde osv.  

Så et kronisk misbrug betyder, at misbruget er blevet et stort problem, der har været der i lang tid og at det er vældig svært at blive fri for.

Håber det svarede på dit spørgsmål.

Hilsen Lone

 

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde40 år

Oxycondon

Hej Er så fortvivlet og på randen til at blive skør i hovedet af at tænke mig gul og blå, for at finde på løsninger som virker. Min man er i behandling på CSU for misbrug af Oxycondon. Han lyver om...
Pige / kvinde57 år

Min søn bruger tramadol ca 4 piller pr dag

Hvad kan jeg gøre for at hjælpe – han tager dem mest til nat – vi har prøvet udtrapnong gennem lægen – men de tog han kørekort – det skal han bruge tul sit job – så ha...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >