Spørgsmål i Brevkassen d. 19.3.2016

Har brug for hjælp inden jeg ødelægger min familie og mig selv

KategoriAndre stofferKærlighedKonkrete bekymringer
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand41 år

Er en misbruger som har verdens bedste kone og datter. De er meget tæt på at give op. Jeg er tæt på at kaste håndklædet. Jeg forstår ikke hvorfor at jeg stadig har en chance. Men hvis min fornemmelse er rigtig har jeg brug for hjælp til at gribe den. Er der nogen som vil hjælpe mig. Jeg har motivationen indtil trangen tager over. Jeg har prøvet at tage mig sammen men "glemmer alle de gode ting som burde give mig styrke, lige så snart at muligheden er der. Muligheden er der altid og jeg kan ikke lade være. Vil du/i tale, snakke måske hjælpe mig. Jeg har motivationen men kan ikke fastholde den. Har virkelig brug for nogen som kan relaterer .

Svar fra Rusmiddel-ekspert Helle Cold Larsen

Tak for din mail.

Du skriver du har brug for hjælp og at din familie er ved at give op.

At komme til den erkendelse, at du har brug for hjælp er et kæmpe stort skridt på vejen til at få det bedre og få ændret dit misbrug. 

Der er flere steder du kan få hjælp. Jeg tænker det er vigtigt du får hjælp nu, hvor du har det som du har det.

Jeg synes du skal tage kontakt til din kommunes misbrugscenter. 

Du kan Google under din kommune og misbrugscenter så kommer de kontaktoplysninger op, du skal bruge. Du kan også finde oplysninger her på netstof.dk under ”finde hjælp”.

Når du ringer dertil synes jeg du skal sige helt det som du beskriver her i din mail, for du beskriver din situation og behov for hjælp meget klart.

Det er vigtigt at være så ærlig som mulig omkring din situation, for på den måde kan du bedst få den hjælp der passer lige til dig. 

 

I de fleste misbrugscentre kan familiemedlemmer også få støtte. Måske det er en god ide for din kone og datter. Det påvirker nemlig hele familien når en i familien har et misbrug og alle i familien kan have brug for at få støtte og hjælp.

 

Jeg ønsker dig alt det bedste og håber du vil opleve at du får hjælp til dit misbrug. 

Du må endelig skrive igen, hvis du får behov.

 

De bedste hilsner Helle 

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >