Spørgsmål i Brevkassen d. 21.11.2023

Brunlig pulver .

KategoriAndre stofferForældreViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde45 år

Hej jeg er mor til pige 16 +(kæreste på 17)ogen dreng 13 . Jeg fandt em brundlig pulver rullet i et stykke papir og klistret med genemsigtig tape.konfronteret alle 3 unge menesker om fundet .men alle benegter at have kanskab til . Hvordan kan jeg vide hvad det er ?kan man undersøge og hvordan ? Er det stoffer ?eller nogen lavet en dum joke? Undrende og bekømrende mor.

Svar fra rusmiddelekspert Løkke Dee Vium

Hej bekymret mor

Tak fordi du skriver hertil os og godt du reagerer på det som du finder, også selv om de benægter alt kendskab til det, så ved de at du er opmærksom på dem og bekymre dig om dem.
det brunlige pulver kan være lidt alt og ingenting. Hvis du gerne vil have det undersøgt kan du kontakte biokemisk laboratorium der kan mod en egen betaling få undersøgt hvad det er. Jeg kender ikke prisen på hvad det vil koste.

De bedste hilser til dig
Løkke

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >