Spørgsmål i Brevkassen d. 30.12.2013

Hvor meget kan man tåle?

KategoriAlkoholBlandet med alkoholCannabisEnsomhedHashOpioiderPotSkunkTHCTrivsel i hverdagen
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand47 år

Jeg sidder her og er temmelig bedøvet. Jeg mistede min gamle far juleaften. Jeg er hamrende alkoholiker men er på antabus. J eg ryger hash som en sindssyg. Jeg bruger det lige nu som en slags nerve medicin. Har dog også fået nallerne i noget lidt stærkere. Kan risolid blandet med hash få mig til at miste kontrollen.

Svar fra psykolog Eric Allouche

Hej med dig
 
Dit spørgsmål om hash og risolid er mere et spørgsmål til lægebrevkassen end til psykologbrevkassen… og faktisk må jeg indrømme at jeg kender ikke svaret til det spørgsmål. Umiddelbart vil jeg mene at det afhænger af hvor meget hash og risolid du har tænkt dig at indtage..men at sige det eller ingenting er næsten det samme, synes jeg.
Så, det eneste fornuftigt jeg kan skrive til dig er at du skal passe på ikke at overdrive med de "stærke sager" og med risolid. Det kan være rart at miste kontrol en gang imellem og lægge låg på sine følelser og tanker…men man bliver ikke klogere af det og man løser heller ikke nogen problemer på den måde. Så, på det lange løb er det en rigtig dårlig strategi.
Hvad skete der med din far? Hvad døde han af?
 
Eric
 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Dreng / mand20 år

hashmisbrug

Hej, jeg var sammen en pige i 3 uger ,hun elskede mig og jeg elskede også hende ,men jeg vidste også ik at hun har et hashmisbrug ,altså hun ryger hver dag om aftenen fordi hun siger at jeg kan ikk...
Se flere spørgsmål >