Spørgsmål i Brevkassen d. 30.5.2014

Steroider

KategoriKrop og sundhedNysgerrighedSelvoptimeringSteroiderStoffer og hverdagenViden
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand17 år

Hej Netstof.dk

Jeg har et spørgsmål angående anabolske steroider, jeg er ikke sikker på om i er de  rette at spørge, og om vedkommende er specialiseret i det, men jeg giver det et skud.

jeg er en 17 årig fyr som går rigtig meget op i min styrketræning, jeg træner hver dag og min kost er tip top. Jeg har lavet en masse research omkring AAS og jeg ved en del om emnet samt de stoffer jeg har tænkt mig at tage. Efter et halvt års research har jeg nu valgt at gå ned at steroide vejen efter ferien.

Jeg har ikke tænkt mig at poste min detaljterede cyklus her, da jeg ikke er sikker på om jeg kan få besvaret mig spørgsmål. Jeg har snakket med min læge om brugen af AAS, han anbefalede det selvfølgelig ikke, men henviste mig til en sportslæge i håb om at jeg kunne få nogle "sikre" doseringer. Jeg har som udgangspunkt kun tænkt mig at tage 1 cyklus da det er dyrt, og det er selvfølgelig skadeligt for min krop. Jeg ved alt om PCT, halveringstid osv, det har jeg styr på.

jeg har tænkt mig at køre en cyklus med oxandrolon og Test E (10 uger) mit spørgsmål er om der er nogen der kan hjælpe mig med de rette doseringer, og forklare mig om bivirkninger, jeg ved selvfølgelig det basale om AAS, og det kan være skadeligt hvis man tager det uden ansvar. jeg håber jeg har gjort det klart at jeg ikke er den typiske teenager som tror han ved alt bedre end andre, jeg har tænkt mig at tage disse stoffer ansvarligt og organiseret, så jeg ikke ender i suppedasen.

håber ikke mit spørgsmål blev for bøvlet, og hvis der er nogle der er specialiseret i emnet, vil jeg selvfølgelig gå mere i dybden med det, så i kan få et indblik i min situation.

Mvh beast.

Hej Beast

For at være helt ærlig, lyder det som om, du ved mere om steroider, end jeg og de andre brevkasseredaktører. Selv hvis jeg kendte til de ”rette doseringer”, ville jeg ikke kunne ”anbefale” dig nogle retningslinjer i forhold til forbrug. Beklager.

Du fortæller, at du er opmærksom på bivirkninger og virker ret sikker på, at du vil kunne tage disse stoffer ansvarligt, når du har fået styr på den rette dosering.

Måske vil det lykkes for dig, det håber jeg i hvert fald. Samtidigt vil jeg blot fortælle, at jeg ofte før har oplevet, at personer, der virkelig har sat sig ind i tingene, alligevel ender i ”suppedasen”.

I sidste ende er det selvfølgelig dit valg, om du vil tage chancen.

 

Mvh.

Søren

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Pige / kvinde30 år

Cbd m. under 0.2% thc

Hej😊 Jeg har røget hash hver eneste dag i over 15 år, men da jeg fik kørekort, tog jeg en kold tyrker, og jeg har ikke røget hash i 1 år og 4 måneder nu. Forleden dag fortalte en veninde mig om cb...
Se flere spørgsmål >