Spørgsmål i Brevkassen d. 16.6.2015

Hvad kan jeg gøre?

KategoriAngstFeststofferKæresterKærlighedKonkrete bekymringerMDMAPårørende
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde

Hejsa

Jeg er en pige på 19 der har en kæreste på samme alder ca. Vi har været sammen i 7-8 måneder og er meget glade for hinanden.Vi var til festival i weekenden og skulle sove sammen dem første aften. Jeg ringer for at høre hvor han er og han fortæller mig så at han har taget et stof der hedder EMMA. Jeg bliver helt nervøs, men han siger han har det godt og vi får snakket om det. Han fortæller at han har prøvet det 4 gange før.. uden jeg har vidst det. Jeg beder ham om aldrig at tage det igen, men det kan han ikke love.. Hver gang jeg er alene bliver jeg ked af det ved tanken om det.

Bekymre jeg mig for meget om det? Er det fint nok han har det sjovt engang imellem? Eller hvad er det rigtige at gøre her?

Svar fra psykolog Eric Allouche

 

Hej med dig

 

 

 

Jeg synes at det er rigtig godt at din kæreste er ærlig med dig, både ift det han faktisk tager og ift det han vil love dig.

 

Som udgangspunkt, tænker jeg at det må være ok at din kæreste har det sjovt en gang imellem, men selvfølgelig samtidig tænker jeg at det ikke er en ligegyldig ting at tage stoffer, og selvfølgeligt ikke noget man kan anbefale.

 

Så min bedste råd er at du prøver at læse det du kan finde om EMMA (eller MDMA, som stoffet faktisk hedder), snakker med din kæreste om det og om dine bekymringer…og ser om I kan blive enige om noget. Det kan være mange forskellige ting såsom at han holder op med at tage MDMA, at han kun tager det meget få gang og sammen med venner som kan passe på ham hvis der sker noget uventet, at han passer meget på om det er et ordentligt stof han køber, kun indtager det i små mængder og ikke blander med noget andet, osv…

 

Hvis din kæreste er rigtig glad for dig, vil han tage dine bekymringer alvorligt og så vil han prøve at finde nogle løsninger som kan berolige dig.

 

 

 

Når det er sagt, så tænker jeg at det er forståeligt at du er bekymret for at han tager MDMA, men det jeg har svært at forstå er hvorfor du bliver ked af det. Hvordan kan det være at du bliver det?

 

 

 

Mvh

 

Eric

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Dreng / mand20 år

hashmisbrug

Hej, jeg var sammen en pige i 3 uger ,hun elskede mig og jeg elskede også hende ,men jeg vidste også ik at hun har et hashmisbrug ,altså hun ryger hver dag om aftenen fordi hun siger at jeg kan ikk...
Se flere spørgsmål >