Spørgsmål i Brevkassen d. 17.4.2018

Skunk

KategoriAngstBedøvende stofferCannabisCBDFuckupsHashHHCKonkrete bekymringerPotSkunk
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand17 år

Hej jeg røg et joint/skunk og lidt hash igår og fik et panik anfald og angst for at dø det var først gang jeg røg mig skæv og jeg fik det rigtig dårligt altså rystede hele tiden og blev svimmel og jeg kunne ikke rigtig tænke og fik noia på heletiden. Idag har jeg fået det bedre men stadig kan ikke tænke klart og alt virker så hårdt og jeg magter ikke rigtig noget, det bare mega nederen. Igår da jeg havde det dårligt var jeg bange for at jeg ville have den her følelse resten af livet, og det gjorde det meget være… Lige nu er jeg træt men kan ikke sove er totalt forvirret, og når jeg prøver at tænke over noget der sket kan jeg ikke rigtig få andet end et billede op i hjernen af det jeg tænker på. Igår havde jeg det som om et brændte over det hele og det gjorde ondt. Men jeg havde gåsehud fordi jeg i virkeligheden frys. Da min veninde sad med mig kunne jeg ikke genkende hendes ansigt jeg har ikke angst for at snakke med folk eller noget idag eller igår. Men jeg har angst for at følelsen og alt det her aldrig går væk hvad skal jeg gøre ? Og hvorfor føler jeg altid er forkert ? Og hvorfor føler jeg mig som en hel anden person ?

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej
Det lyder som om du har fået en stofpsykose. Skunk er en stærk variant af cannabis som kan indeholde 5-6 gange mere THC end almindelig hash så risikoen for at få en ubehagelig oplevelse er dermed også større.

Hvis du bliver ved med at have fornemmelse af at virkeligheden er forstyrret bør du opsøge din egen læge så i kan vurdere om du har behov for medicin.
Ellers bør du passe på dig selv i den kommende tid, hvor du ikke indtager alkohol eller stoffer og sørger for at få en ordentlig nattesøvn.

Som du vil kunne se her på Netstof er der en del som får dårlige oplevelser og nogle har dem i månedsvis. Det at få en negativ stofreaktion kan betyde at man er i stor risiko for at få det igen – også med en meget mindre mængde. Så min anbefaling vil være at holde dig fra hash fremover.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Pige / kvinde40 år

Oxycondon

Hej Er så fortvivlet og på randen til at blive skør i hovedet af at tænke mig gul og blå, for at finde på løsninger som virker. Min man er i behandling på CSU for misbrug af Oxycondon. Han lyver om...
Se flere spørgsmål >