Spørgsmål i Brevkassen d. 30.5.2018

Hash

KategoriBedøvende stofferCannabisHashNysgerrighedPotSkunkSporingstiderStoftestTHCViden
Se svar
2
2 kommentarer

Spørgsmål fraDreng / mand18 år

Hejsa

Jeg er en dreng på 18 år, der er blevet stoppet af politiet og testet positivt for THC… Det var rigtig dumt ja, men mit spørgsmål lyder på:

Jeg blev stoppet to dage efter jeg havde røget en join på 0,9g… Før dette havde jeg ikke røget i en måned. Og jeg har aldrig røget hver dag.

Hvad vil i gætte på min thc niveau var på?

Altså mellem 0,001-0,003 mg – 0,003-0,009mg? eller mere eller mindre end de angivne?

Det er vigtigt for mig at vide da jeg kan se på loven at det først er ubetinget frakendelse når det er over 0,009mg… men jeg har endnu ikke fået svar fra politiet og mit arbejde afhænger af dette.

Jeg håber i kan hjælpe med lidt afklaring! På forhånd tak 🙂

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Den type beregninger er umulige at gennemføre for en enkeltperson, blandt andet fordi din vægt og fysiske tilstand, generelt afgør hvor hurtigt du udskiller og omsætter cannabis og du ved heller ikke præcist hvor meget THC der var i den joint du røg.

Der er lavet undersøgelser på hvor længe man kan finde THC i blodet hos en der har røget og det er betydeligt kortere hvis man kun ryger én gang i forhold til hvis man ryger dagligt eller næsten-dagligt men det kan ikke bruges som omregner til ens egen tilstand.

Så der er kun det at sige, at hvis man skal køre bil og ens job afhænger af at man ikke bliver taget med cannabis i blodet så skal man holde sig fra det med de regler der er.

Hilsen
Henrik

2 kommentar

18 år

Hej
Jeg røg hash (thc) hver dag for lidt over er år siden stoppede jeg og vil bare spørg om fordi at jeg har læst at man skal indtag 0,003 for par kilo Hvis jeg er 60 kg Hvor meget kan man så ryge og hvor lang tid tager det for det er ud af blodet og urin

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Dreng / mand27 år

Panik angst sertralin og skunk

Hej jeg er en mand på 27 år der får 150mg sertralin mod panik angst hvilket hjælper utroligt meget men jeg har tidligere godt kunne lide at nyde lidt skunk en lørdag en gang i måneden, men det var ...
Se flere spørgsmål >