Spørgsmål i Brevkassen d. 13.7.2020

Blodprøve

KategoriAlkoholBedøvende stofferBlandet med alkoholCannabisHashKonkrete bekymringerNysgerrighedPotSkunkSporingstider
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand17 år

Hej. Jeg var i går til noget hygge ved min kammerat da vi kl 00 beslutter os for vi vil ned på tanken for at få en hotdog. Vi føler ikke vi er så fulde. Så jeg tager mit elløbehjul, hvilket var mega dumt. Vi bliver stoppet aF politiet og jeg skal puste i alkometer og efterfølgende til blodprøve fordi alkometeret kun er vejledende. 

Jeg får en bøde for alkoholen. det ved jeh godt. Jeg har lavet noget lort. 
mit angstpunkt er at jeg dagen forinden prøvede at ryge hash for første gang. Ikke ret meget. Men nok til at jeg kunne mærke en rus. 
ved godt de kan spore det hvis de søger efter det, men ved ikke hvad de gør når jeg kun blev sigtet for alkohol. 
jeg er vildt nervøs og skuffet over mig selv. Jeg plejer aldrig st gøre sådan noget og jeg har lovet mig selv at det gør jeg aldrig igen. 

mvh en forvirret dreng

Svar fra Rusmiddel-ekspert Helle Cold Larsen

Hej

Tak for dit spørgsmål og godt du skriver til os. Jeg kan se det er noget tid siden du har skrevet til os, vi beklager det lidt sene svar:-(

Jeg kan godt forstå du tænker over det, og også er nervøs og lidt  forvirreret.

Når du har røget hash 1 gang som du beskriver du har, og ikke tidligere, kan THC, som er det aktive stof i hash, spores i ca. 1-2 dage.

Håber du har fået mere ro på, og jeg kan læse at du næste gang husker dig selv på på at alkohol og hash, ikke skal være en del af kørsel- heller ikke på elløbehjul.

Pas på dig selv, Helle

 

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Dreng / mand27 år

Panik angst sertralin og skunk

Hej jeg er en mand på 27 år der får 150mg sertralin mod panik angst hvilket hjælper utroligt meget men jeg har tidligere godt kunne lide at nyde lidt skunk en lørdag en gang i måneden, men det var ...
Se flere spørgsmål >