Spørgsmål i Brevkassen d. 9.7.2014

dummet mig groft

KategoriAndre stofferFuckups
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand17 år

Hej jeg er 17år 

jeg har taget nogle penge for mit arbejde, som muligvis snart bliver opdaget.. jeg har lige haft en stressperiode, og efter dette som nu har stået på i et par dage, har jeg ikke sove i 2 døgn, jeg kan skammer mig så eksremt! og kan ikke komme over jeg kunne gøre det.

– Kort sagt pga dette er jeg ved at gå i stykker, jeg er fuldstændig ødelagt.
er der noget jeg kan gøre for at lindre det? 

MVH 
 ..

Svar fra psykolog Eric Allouche

Hej med dig
 
Som jeg ser det kan du enten aflevere pengene tilbage på en måde som ikke (eller, næsten ikke) bliver optaget, f.eks. kan du lægge pengene i kassen igen, eller lave som om de var faldet ved siden af kassen, eller at du havde givet for mange penge tilbage til en kunde ved en fejl, og. lign.. Eller kan du gå til din leder og sige at du fik en mærkelig "kortslutning i hjernen" ( eller hvad du nu vælge at kalde det) og tog penge fra kassen, men "vågnede op" kort tid efter og ikke vidst hvordan du skulle forholde dig til det, og nu vil du gerne bare aflevere pengene tilbage, sige undskylde…og være fremover meget opmærksom på den slags underlige impulser.
Det er umuligt at vide om din chef vil fyrre dig, skælde dig ud eller tilgive dig ( hvilket er meget muligt hvis han/hun også har lavet underlige ting da hun/han var 17 år…hvilket de fleste mennesker har gjort), men du må tage det som det kommer. Når det kommer til stykker så er du kun 17 år og det drejer sandsynligvis sig ikke om så mange penge at det kunne sætte virksomhedens økonomiske situation på spil.
Igen, de fleste teenager gør dumme ting som de kommer til at fortryde enten lige med det samme eller lang tid efter….men sådan er det at være unge: man afprøver mange grænser, mange er ufarlige, men en gang imellem gør man ting som man får det rigtig dårligt med….så har man lært det til en anden gang. Hvis man ikke overskred sine grænser en gang imellem, så vil man aldrig vide hvor de ligger.
 
Jeg håber at mit svar giver mening og kan hjælpe dig lidt.
 
Held og lykke med det.
Eric
 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >