Spørgsmål i Brevkassen d. 25.9.2012

Gør forældre noget?

KategoriAlkoholForældreNysgerrighedPårørendeViden
kommentar

Spørgsmål fra

Hvordan kan det være at forældrene ikke gør noget? vi er nogle piger som gerne vil vide hvorfor at i tror at forældrene ikke gør noget. hvad ville i gøre hvis jeres barn drak for meget?
på forhånd tak 🙂

Hej 

Det er et rigtig godt spørgsmål, I kommer med.

I forhold til hvor tidligt deres børn drikker, tror jeg mange forældre lader være med at blande sig, fordi de enten ikke tror, det hjælper at blande sig eller fordi de er usikre på, hvad der er normalt blandt unge på deres børns alder.

Mange undersøgelser viser dog, at forældrenes holdninger er ret afgørende for deres børns tidlige alkoholforbrug og jo mere forældrene giver lov til, jo mere drikker børnene.

Jeg vil forsøge at undgå, at mine børn drikker alkohol, inden de er 16 år og det vil jeg også opfordre andre forældre til.

Søren

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Levertal

Hejsa Jeg skal have taget levertal og blodprøve i næste uge fordi jeg skal starte på isotretinoin. Og der bliver holdt 2 fester i weekenden, så jeg ville spørge om det påvirker mine levertal meget ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Pige / kvinde15 år

Projekt

Hejsa, Jeg fik anbefalet denne hjemmeside til et gruppeprojekt om rusmidler. Vi kunne godt tænke os at høre om der er forskel på hvordan rusmidler påvirker piger og drenge? ...
Se flere spørgsmål >