Tegn abonnement

"Vi så helst, at netstof.dk fortsat blev finansieret centralt hos Socialstyrelsen, men når det ikke er en mulighed, er det vigtigt, at vi står sammen om netstof, så vi ikke alle sammen skal opfinde de samme ting."

- Ove Kousholt Højer, leder af Favrskov Rusmiddelcenter

Som et landsdækkende netbaseret supplement til de etablerede tilbud på området, er det vigtigt for netstof.dk at inddrage og samarbejde med alle landets 98 kommuner. Arbejder du og dine kollegaer inden for det kommunale rusmiddelområde, kan I blive medlemmer af netstof.dks faglige netværk.

Bak op ved at tegne abonnement

Med et medlemskab bakker du op om Netstofs rådgivende aktiveter for unge, og får samtidig indsigt i og gratis uddannelse indenfor online rådgivning, som styrker behandlere og andre faggruppers digitale færdigheder.

Netstof.dk har siden 2012 været finansieret af Socialstyrelsen, men den finansiering er nu udløbet. For at sikre netstof.dks overlevelse er der derfor en kommunal abonnementsordning, hvor de enkelte kommuner bliver betalende medlemmer.

Et abonnement koster 10.000 kr. årligt, dog 20.000 kr. for landets fire største kommuner.

Du kan høre mere om rammerne for abonnementsordningen ved at benytte vores kontaktformular, ved at skrive til projektleder Karen Hatt Olsen på info@netstof.dk, eller du kan tilmelde din kommune direkte via formularen nedenfor.

Kort om netstof

  • Netstof.dk henvender sig til unge mellem 15 og 24 år, som er i risiko for at udvikle et behandlingskrævende misbrug. På hjemmesiden kan de unge finde information og få rådgivning om alkohol, hash og andre stoffer.
  • Du kan printe informationsmateriale til de unge i form af plakater. Se og bestil plakaterne her.
  • Du kan også bestille informationsmateriale til de unge i form at minicards, armbånd og kuglepenne. Se og bestil materialerne her.

Tag selv en rundtur på netstof.dk og se, hvilke digitale tilbud, du kan henvise til, når du er i kontakt med de unge.

"Det er utrolig vigtigt med den fælles digitale platform. Jeg er fagperson, og jeg kan have svært ved at finde rundt i alle de sider, der findes på nettet – hvem er afsender og er det opdateret viden? Det ved man på netstof. Som fagperson kan jeg stole på, at det er ordentligt sted med valid information. Modsat andre sider, som kan være gamle hjemmesider – er netstof opdateret viden. Hvis netstof.dk ikke eksisterede længere, ville jeg ikke vide, hvor jeg skulle henvise de unge til. Jeg kan godt lide tanken om, at det et fælles kommunalt samarbejde. Det højner kvaliteten, at der er flere, der siger god for det.”

- Helle Cold Larsen, brevkasseredaktør på netstof.dk og ungerådgiver i rusmiddelindsatsen 'Ungeprojektet' i Roskilde Kommune

Bestil en abonnementsaftale

Bestil din abonnementsaftale via nedenstående formular. Herved får du tilsendt de rette materialer, så din kommune kan blive medlem af netstof.dk.

For en sikkerheds skyld sender vi dig en mail og beder dig bekræfte din tilmelding, når du har udfyldt formularen.

* obligatorisk felt
Primær kontaktperson?
 

Du tilmeldes automatisk støttemedlemmernes nyhedsbrev.

Vi forbeholder os retten til at henvende os til vores kommunale medlemmer for feedback på de digitale tilbud, vi udvikler. Det er vores måde at sikre, at netstof fortsat er aktuel og relevant til gavn for brugerne.