Om netstof.dk

På netstof.dk kan du som ung mellem 15 og 24 år få information og rådgivning om alkohol, hash og andre stoffer.

Vi på netstof.dk ved, at rigtig mange mennesker eksperimenterer med alkohol, hash og andre stoffer. De fleste prøver det, mens de er unge.

Vores udgangspunkt er, at alle mennesker har gode grunde til at handle, som de gør. Samtidig er det vores opgave at give pålidelig viden og god rådgivning, så unge kan få hjælp, når der opstår spørgsmål eller problemer med alkohol, hash og andre stoffer.

Muligheder på netstof.dk

Netstof.dk er Danmarks offentlige rusmiddelportal for unge. Vi tilbyder fordomsfri, konstruktiv og helt anonym rådgivning gennem vores brevkasser.

Der er mulighed for at debattere med andre unge i vores debatfora eller få mere viden om alkohol, hash og andre stoffer i vores vidensbank.

Netstof.dk fungerer som dit online supplement til de fysiske tilbud rundt i de danske kommuner, og skulle du få brug for og lyst til at snakke med nogen ansigt til ansigt kan vi hjælpe dig med at finde frem til de rette mennesker.

Hvem står bag netstof.dk?

Netstof.dk er et landsdækkende projekt, baseret på kommunalt medlemsskab. Siden udvikles og drives af Center for Digital Pædagogik og Rusmiddelcenter Slagelse.

Hjemmesiden opdateres løbende og trækker på viden og erfaringer fra behandlere og rusmiddelkonsulenter fra hele landet. Har du feedback eller nye idéer til siden, er du velkommen til at bruge vores feedback-funktion i højre side.

Hvordan kan jeg klage over netstof.dk?

Hvis du har oplevet eller set noget på netstof.dk, som du ønsker at klage over, kan du se hvordan du gør her