Spørgsmål:

Kan man blive fysisk syg efter at ha røget en joint?

Dato: 08.02.2017

Køn: 

Pige/Kvinde

Alder: 

17år

Hej, Jeg røg i torsdags en joint for første gang. Jeg har siden da været ekstremt dårlig, med feber og opkast. Jeg kan ingenting spise og tanken om mad gør mig dårlig. Jeg er svimmel og generelt utilpas. Jeg sveder som en sindssyg, og kan ikke holde fast på min telefon af bare sved fra hænderne. Fra natten til fredag og natten til mandag sov jeg overhovedet ikke. Jeg måtte på apoteket og hente baldrian piller, og først der faldt jeg i søvn i ca 2 timer. Jeg har ikke spist ordentligt siden i fredags og maks drukket 2 små glas vand om dagen. Jeg er meget svimmel og kan ikke magte andet end at ligge i sengen. Kan man blive syg af det? Hvad kan jeg gøre?

Svar: 

Hej

Det du beskriver er kendte symptomer på negativ effekt af cannabis: Svimmelhed, kvalme og angst (som så også giver søvnproblemer) – det er lidt længe det har varet men forhåbentlig er det overstået nu hvor jeg svarer.

Du kan jo også have fået et maveonde ved siden af at have røge cannabis men det lyder som om din krop ikke rigtigt kan tåle det.

Hilsen
Henrik

Tags: 

  • #Hash #Bange #bekymret #opkast #svimmelhed
Henriks billede

Besvaret af: Henrik Thiesen