Spørgsmål:

Hvordan bliver jeg glad efter nedtur

Dato: 21.10.2017

Køn: 

Pige/Kvinde

Alder: 

22år

Hej. Jeg har rigtig svært ved at skrive her selvom det er anonymt. Jeg har længe gået med en forfærdelig følelse indeni. Jeg har udviklet et massivt hashmisbrug som jeg rigtig gerne vil ud af. Men jeg er begyndt på det sidste at være så ulykkelig hele tiden. Det er som om intet kan gøre mig glad og jeg har næsten ikke lyst til at leve. Jeg vil så gerne være " normal" og kunne alle de ting som andre mennesker kan. ville så gerne finde ind til det sted og løse det op så jeg kan være glad igen, men det kan jeg ikke. Føler mig kun glad når jeg er påvirket . Eller det tror jeg, men så snart jeg ryger bliver jeg paranoid og bange og så er jeg nede igen. Tror det er et tegn på jeg er ved at miste grebet. Hvad kan jeg gøre? Hilsen m

Svar: 

Hej

Som du beskriver det, har du meget negative effekter af cannabis samtidig med at du ikke kan lade være. Den kombination er basalt i at være afhængig så for at komme videre har du behov for noget hjælp. Det kan være svært at sige noget om, om du har behov for medicinsk behandling eller dine symptomer vil forsvinde af sig selv men det bør du få vurderet også.

Du er ikke ved at miste grebet – du har mistet det, så vidt jeg kan vurdere, når du bliver ved med at ryge på trods af alvorlige konsekvenser. Du kan opsøge din egen læge til en samtale eller henvende dig på dit lokale misbrugscenter som vil have et tilbud til hash-afhængige.

Hilsen
Henrik

Henriks billede

Besvaret af: Henrik Thiesen