Spørgsmål:

Hjælp til at fixe korrekt

Dato: 24.04.2018

Køn: 

Dreng/Mand

Alder: 

23år

Hej Jeg har søgt rundt det sidste stykke tid, for at få et ordentlig svar, dog uden held. Derfor prøver jeg her. Kort fortalt, så Har jeg taget stoffer siden 12 års alderen, røg på nålen i et år, som 14 årig og tog der efter en pause. Jeg har nu taget speed, Coke og Ritalin i et par år, dog kun i weekender, men er begyndt med nålen igen, max en gang om ugen, som jeg ikke har intentioner om at stoppe pt, da det hjælper mig gennem nogle ting jeg bøvler med. Problemet ligger i, at jeg har lært mig selv at injicere, dog går det sjældent godt, og kan bruge flere timer på et skud, fra finger til armhule. Men nu hvor jeg gør det, vil jeg gerne ku gøre det ordenligt, så jeg ikke smadrer mine vener og krop på kort tid. Findes der nogle, eller et sted man kan få et slags kursus? Vh

Svar: 

Hej

Jeg kan ikke give dig denne type rådgivning på Netstof.

Du beskriver at du har haft et langvarigt forbrug af stoffer og også tager det med sprøjte og nål og det er forholdsvis langt fra dem som er målgruppe for Netstof.

Du har behov for en anden type rådgivning som du kan få i en kommunal stofmisbrugsbehandling eller i et af de stofindtagelsesrum som findes i Danmark. 

Hilsen
Henrik

Henriks billede

Besvaret af: Henrik Thiesen